Maison individuelle - Vente - Pescenica - zitnjak, Croatie


Kuća: Zagreb (Trnava) katnica 197m2 (Prodaja)

Resnik - Pescenica - zitnjak, Croatie
ID: 300261045-275
Nombre de pièces
5
200
Surface constructible (m²)
200

Nombre d'étages
1
Etage
Bâtiment entier
Croatian
Disclaimer:
Les traductions de description des biens sont effectuées par Google Traduction. L'exactitude des traductions n'est pas garantie. La traduction peut ne pas correspondre à la description en langue originale.
Prodaje se nedavno adaptirana kuća koja se nalazi u mirnoj ulici u kvartu Trnava. Nalazi se na nekoliko minuta od City Centra One East, autobusne stanice, pekare, trgovine, osnovne škole i ostali sadržaji su u neposrednoj blizini.

Kuća se sastoji od tri stana koji svaki ima svoj zasebni ulaz u objekt i garsonijere. U prizemlju se nalaze dva stana jedan od 55m2 a jedan od 35m2 svaki sa svojim zasebnim ulazom, te garsonijera površine 30m2 koja također posjeduje vlastiti ulaz u objekt. Na prvome katu se nalazi stan od 60m2 sa terasom površine 35m2, te dodatnom terasom koja se nalazi iznad garsonijere u površini 30m2. Posjeduje i parking(rolo vrata na daljinski), podrum od 40m2 te dvorište površine 70m2.

Kuća je u potpunosti adaptirana 2018. godine s novim plinskim priključkom, kompletno nove elektro instalacije kao i za vodu, te svaki stan posjeduje svoje brojilo. Nova keramika je postavljena u kompletno svim stanovima isto kao i laminati, nova pvc stolarija u je u cijelome objektu.

Vlasništvo je bez ikakvih tereta 1/1,bez tereta te posjeduje uporabnu dozvolu.
La présente annonce immobilière a été rédigée sous la responsabilité éditoriale de l'agent commercial en charge de ce bien.
Agent en charge
Agent commercial - Ured Commercial - RE/MAX Commercial
Ured Commercial

Ured Commercial

RE/MAX Commercial


Montrer...
Montrer...

Programmons une visite

 
Ured Commercial

RE/MAX Commercial

Maksimirska 105
Zagreb, Grad Zagreb, Croatie

Favoris

Partager et comparer


Derniers biens affichés

Partager et comparer