Savrupmāja - Pārdošana - Pescenica - zitnjak, Horvātija


Kuća: Zagreb (Trnava) katnica 197m2 (Prodaja)

Resnik - Pescenica - zitnjak, Horvātija
ID: 300261045-275
Istabu skaits:
5
Kopējā platība (m2)
200
Apbūves zona (m²)
200

Stāvu skaits:
1
Stāvs
Visa ēka
Croatian
Disclaimer:
Īpašumu aprakstu tulkojumu nodrošina Google Translate, un rezultātu precizitāte netiek garantēta. Iespējams, tulkojums nebūs atbilstošs aprakstam oriģinālajā valodā.
Prodaje se nedavno adaptirana kuća koja se nalazi u mirnoj ulici u kvartu Trnava. Nalazi se na nekoliko minuta od City Centra One East, autobusne stanice, pekare, trgovine, osnovne škole i ostali sadržaji su u neposrednoj blizini.

Kuća se sastoji od tri stana koji svaki ima svoj zasebni ulaz u objekt i garsonijere. U prizemlju se nalaze dva stana jedan od 55m2 a jedan od 35m2 svaki sa svojim zasebnim ulazom, te garsonijera površine 30m2 koja također posjeduje vlastiti ulaz u objekt. Na prvome katu se nalazi stan od 60m2 sa terasom površine 35m2, te dodatnom terasom koja se nalazi iznad garsonijere u površini 30m2. Posjeduje i parking(rolo vrata na daljinski), podrum od 40m2 te dvorište površine 70m2.

Kuća je u potpunosti adaptirana 2018. godine s novim plinskim priključkom, kompletno nove elektro instalacije kao i za vodu, te svaki stan posjeduje svoje brojilo. Nova keramika je postavljena u kompletno svim stanovima isto kao i laminati, nova pvc stolarija u je u cijelome objektu.

Vlasništvo je bez ikakvih tereta 1/1,bez tereta te posjeduje uporabnu dozvolu.
Visa objekta brokera/aģenta norādītā informācija tiek uzskatīta par uzticamu, taču nav pārbaudīta, tāpēc to būtu vēlams pārbaudīt individuāli. Netiek sniegtas nekādas garantijas vai pārstāvības.
Aģents
Asistenta māceklis - Ured Commercial - RE/MAX Commercial
Ured Commercial

Ured Commercial

RE/MAX Commercial


Parādīt...
Parādīt...

SŪTĪT ZIŅOJUMU

 
Ured Commercial

RE/MAX Commercial

Maksimirska 105
Zagreb, Grad Zagreb, Horvātija

Izlase

Share & Compare


Nesen skatīts

Share & Compare