Moradia - Venda - Pescenica - zitnjak, Croácia


Kuća: Zagreb (Trnava) katnica 197m2 (Prodaja)

Resnik - Pescenica - zitnjak, Croácia
ID: 300261045-275
Total de Assoalhadas
5
Total m²
200
Área Útil (m²)
200

Nº Pisos
1
Nº de Andar
Prédio Completo
Croatian
Disclaimer:
A tradução da descrição do imóvel foi feita com o serviço Google Translate o que não garante a precisão do resultado. A tradução pode não ser exactamente o que está na língua original.
Prodaje se nedavno adaptirana kuća koja se nalazi u mirnoj ulici u kvartu Trnava. Nalazi se na nekoliko minuta od City Centra One East, autobusne stanice, pekare, trgovine, osnovne škole i ostali sadržaji su u neposrednoj blizini.

Kuća se sastoji od tri stana koji svaki ima svoj zasebni ulaz u objekt i garsonijere. U prizemlju se nalaze dva stana jedan od 55m2 a jedan od 35m2 svaki sa svojim zasebnim ulazom, te garsonijera površine 30m2 koja također posjeduje vlastiti ulaz u objekt. Na prvome katu se nalazi stan od 60m2 sa terasom površine 35m2, te dodatnom terasom koja se nalazi iznad garsonijere u površini 30m2. Posjeduje i parking(rolo vrata na daljinski), podrum od 40m2 te dvorište površine 70m2.

Kuća je u potpunosti adaptirana 2018. godine s novim plinskim priključkom, kompletno nove elektro instalacije kao i za vodu, te svaki stan posjeduje svoje brojilo. Nova keramika je postavljena u kompletno svim stanovima isto kao i laminati, nova pvc stolarija u je u cijelome objektu.

Vlasništvo je bez ikakvih tereta 1/1,bez tereta te posjeduje uporabnu dozvolu.
Todas as informações presentes nesta página são da inteira responsabilidade do Agente/Director da Agência RE/MAX. Devem ser consideradas verdadeiras não excluindo, no entanto, a necessidade de serem verificadas. Estas informações não têm qualquer carácter vinculativo.
Agente
Agente em Formação - Ured Commercial - RE/MAX Commercial
Ured Commercial

Ured Commercial

RE/MAX Commercial


Ver Telefone...
Ver Telefone...

Enviar mensagem

 
Ured Commercial

RE/MAX Commercial

Maksimirska 105
Zagreb, Grad Zagreb, Croácia

Favoritos

Partilhar & Comparar


Visto Recentemente

Partilhar & Comparar