RE/MAX EDUKACIJA - Snaga RE/MAX-a je u njegovim ljudima


Postoji više od 135 000 razloga zbog kojih je RE/MAX globalni lider u prodaji nekretnina, a ti razlozi su naši agenti u više od 6 321 ureda u više od 115 zemalja.

Želite li postati pravi profesionalac?
Da bi se razvio i zadržao profesionalni agent potrebno mu je pružati stalnu motivaciju i napredni trening. Kada se pridružite RE/MAX-u, niste samo uključeni u svjetsku mrežu vrhunskih profesionalaca, nego imate i mogućnost korištenja prednosti RE/MAX Edukacije i mrežne komunikacije kao ni u jednom drugom sustavu. Osposobljavamo vrhunske agente za postizanje vrhunskih rezultata.

Potičemo naše agente da konstantno poboljšavaju svoje vještine i osvježavaju svoja znanja kako bi pratili mijenjajuće potrebe svojih klijenata. Edukacija i trening su od izrazite važnosti jer samo kvalificirani agenti mogu pružiti razinu usluge koju klijenti RE/MAX-a očekuju.

Mi održavamo sve treninge
Nakon pažljivog odabira, agent prolazi RE/MAX trening gdje uči praktične i djelotvorne tehnike koje će mu omogućiti brzi ulazak u branšu trgovanja nekretninama. Uz volju za radom i upornost rezultati će brzo doći.

Career development program i trening
RE/MAX ima reputaciju organizacije koja klijentu pruža izvanrednu uslugu. Sadržaj naših Career Development treninga osigurava da i vlasnici ureda i agenti zadrže tu reputaciju tako da unaprjeđuju svoje vještine i mogućnost zarade.

RE/MAX nudi najsadržajniji, najdostupniji i najnapredniji trening za vlasnike ureda i agente od svih organizacija koje se bave nekretninama. I za vlasnike ureda i agente RE/MAX kontinuirano razvija napredni edukacijski program usmjeren na stalni profesionalni razvoj. Na treninzima ćete saznati kako povećati prodaju i postići uspjeh u trgovanju nekretninama na temelju iskustva najuspješnijih agenata i stručnjaka za tržište nekretnina iz cijeloga svijeta.

RE/MAX nudi cjelovite i sustavne programe treninga - Career Development Model (CRM) I Succeed (osmotjedni program pokretanja poslovanja koji se održava u uredu), kontinuirani seminari, napredni programi razvoja, konvencije i mogućnosti učenja na daljinu. Uz RE/MAX University koji je dostupan na RE/MAX Mainstreetu agenti imaju pristup video prezentacijama treninga te raznim marketinškim materijalima dostupnim za download.

Ciljevi treninga:

  • 1. Vlasnicima ureda i agentima dati najkorisnije informacije, savjete i vodstvo za stabilnu, profitabilnu i dugu karijeru u nekretninama
  • 2. Pomoću treninga koji prate promjene zahtjeva tržišta omogućiti stalnu podršku
  • 3. Podučavati vlasnike ureda i agente pomoću sustava praćenja
  • 4. Pomoći vlasnicima ureda privući i podučavati najbolje ljude

Uvođenje novih programa bit će u skladu s praćenjem potreba i želja rastuće RE/MAX mreže. Svi predavači su educirani i ovlašteni od strane RE/MAX Europe i vodi se računa da djeluju u skladu sa RE/MAX standardima.

MODEL RAZVOJA KARIJERE
'Model razvoja karijere' razvijen je od strane RE/MAX Europe sa svrhom stvaranja karijera u poslovanju nekretninama. RE/MAX već dugo ima reputaciju organizacije čiji profesionalni djelatnici nude visoku razinu usluge, a cilj je 'Modela razvoja karijere' opravdati i nastaviti tu reputaciju.

'Model razvoja karijere' je nastao u Europi specijalno za europsko tržište. Neki programi su namijenjeni djelatnicima koji tek započinju karijeru u segmentu nekretnina dok su neki programi namijenjeni iskusnim agentima. Poseban je program kreiran i za vlasnike franšize. Svi su predavači educirani i ovlašteni od strane RE/MAX Europe i vodi se računa da svi vlasnici franšize i prodajni agenti prođu jednako kvalitetan trening za pružanje standardizirane usluge klijentu.

Cilj
Pružanje 'Modela razvoja karijere' - najkvalitetnijeg programa u čitavoj branši, specijalno razvijenog za europske RE/MAX regije, vlasnike franšiza i agente.


 

CDM trening programi za Prodajne agente

RE/MAX i Vi
Vaša RE/MAX karijera

CDM trening programi za Vlasnike franšize

RE/MAX i Vi
Succeed
Vaša RE/MAX franšiza
RE/MAX zapošljavanje