House - For Sale - Zagreb, Croatia


Vukomerec, Kuća za adaptaciju na dobroj lokaciji

Vukomerec - Zagreb, Croatia
ID: 300431007-166
Total Rooms:
4
Bedrooms:
2
Bathrooms
2
Lot Size (m2)
40
Year Built
1967

Num. of Floors:
1
Toilet Rooms:
1
Croatian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodaje se kuća u nizu, u Vukomercu, na jako dobroj lokaciji u mirnoj ulici u blizini škole i vrtića. U prizemlju kuće se nalazi dnevni boravak , kuhinja, kupaonica , spremište, hodnik i garaža. Na katu se nalaze dvije spavaće sobe i prostrana terasa s pogledom prema dvorištu. Potkrovlje je neuređeno, ali pristojne visine s izlazom na još jednu natkrivenu terasu. U dvorištu se nalaze natkrivena spremišta, koja je moguće lako ukloniti i preurediti u lijepi vrt. Ispred ulaza je moguće parkirati još jedan automobil, a parkiranje je moguće i na ulici. U neposrednoj blizini su svi sadržaji potrebni za ugodan obiteljski život.
All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Managing Agent
Associate in Training - Sanja Reinić - RE/MAX Centar nekretnina 6
Sanja Reinić
Show...
Show...

SEND A MESSAGE

 
Sanja Reinić

RE/MAX Centar nekretnina 6

Selska cesta 217
Zagreb, Grad Zagreb, Croatia
10000

Favourites

Share & Compare


Recently Viewed

Share & Compare