Store with Apt/Office - For Rent/Lease - Zagreb, Croatia


Trešnjevka uhodana autopraonica s popratnim prostorijama i natkrivenim parkiralištem

 
[Monthly]
Trešnjevka - Zagreb, Croatia
ID: 300431010-157
Total SqM
149
Lot Size (m2)
981

Num. of Floors:
1
Floor Level
Ground floor
Croatian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Daje se u zakup uhodana autopraonica s popratnim prostorijama i natkrivenim parkiralištem na Trešnjevci, ulica Božidara Adžije kod Brozove.
Nalazi se u dvorištu, na zemljištu veličine 980 m2, a sastoji se od zgrade autopraonice 61 m2, poslovne zgrade 78 m2 te nadstrešnice za vozila 120 m2.
Autopraonica posluje već dugi niz godina i ima ugovore s tri poznate rent-a-car kuće kojima redovno pere vozila. Po ljeti se u autopraonici dnevno opere oko 70-tak vozila, a zimi oko 40-tak. Moguće je uz već postojeće ugovore s rent-a-car kućama preuzeti i zaposleno osoblje.
S obzirom na blizinu više poslovnih zgrada, parkirna mjesta ispod nadstrešnice i u dvorištu moguće je dodatno dugoročno iznajmiti, bilo privatnim bilo poslovnim korisnicima.
U popratnom objektu poslovne namjene, koji trenutno služi kao kuhinja i garderoba za zaposlene, moguće je obavljati i neke druge poslove nevezano za objekat autopraonice.
Lokacija je izuzetno frekventna s velikim protokom i vozila i pješaka, u neposrednoj blizini tramvajske pruge i svih ostalih važnih sadržaja.
All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Managing Agent
Žaneta  Avdičević - RE/MAX Centar nekretnina 6
Žaneta Avdičević
Show...
Show...

SEND A MESSAGE

 
Žaneta Avdičević

RE/MAX Centar nekretnina 6

Selska cesta 217
Zagreb, Grad Zagreb, Croatia
10000

Favourites

Share & Compare


Recently Viewed

Share & Compare