Stan - Za prodaju - Zagreb, Hrvatska


Odličan 4s stan s pogledom, 100 m2, Šestinski vrh

Šestinski vrh - Zagreb, Hrvatska
ID: 300471002-40
Ukupan broj prostorija / soba:
3
Broj spavaćih soba:
2
Broj kupaonica
1
Total m2
100
Godina izgradnje
2004

Kat
Prizemlje
Broj WC-a:
2
Croatian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodaja stana 4s, 100 m2, prizemlje urbane vile od 2 kata, Šestinski vrh. Odličan stan sastoji se od ulaznog djela, prostranog dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom s izlazom na terasu (10 m2 s prekrasnim pogledom na šumu i grad), degažmana, 3 sobe, kupaonice s wc-om (tuš kabina i hidromasažna kada), gostinjskog wc-a). Stanu pripadaju 2 natkrivena parkirna mjesta i spremište u podrumu). Zajedničko dvorište sa sjenicom, zajednička teretana.
Stan ima podno grijanje u kupaonici, 3 klima uređaja, EC: A, sa ulične strane stan se nalazi u prizemlju, ali je s dvorišne strane u visini 2. kata. Orijentacija je južna i istočna. Tehnička oprema: vlastiti vodomjer, plinsko centralno grijanje s vlastitim bojlerom, sustav videonadzora, sustav vatrodojave, sustav protuprovale, sustav za zaštitu od poplave stana, sustav za alarmiranje i zaštitu od curenja plina, zgrada ima trakaste temelje, PVC stolarija.
Odlična mikrolokacija: komunikacija na zapadni i sjeverni dio grada, vrhunska lokacija u podsljemenskoj zoni, blizina dvije bolnice (Vinogradska - 6 min, Sv. Duh - 10 min), blizina tri osnovne i dvije srednje škole, blizina dječjeg vrtića (privatnog), blizina supermarketa (Konzum, Spar), dječje igralište na 50 m od zgrade, autobusna stanica na 100 m.

Napomena: septička jama rađena s više komora, prema ekološkim standardima. Postoji priključak za gradsku kanalizaciju, u procesu.

Karakteristike:

U blizini šume

Energetska učinkovitost

Preporuceno
Energetska učinkovitost, optimalno korištenje energije. Zgrade ocjenjene sa višim rangom imaju znatniju uštedu energije u odnosu na one sa nižim rangom.
Sve informacije dane od agenta smatraju se važećim, no moraju se zasebno procijeniti.
Managing Agent
Marlena Grković - RE/MAX Izbor nekretnina
Marlena Grković
Prikaži...
Prikaži...

Pošaljite poruku

 
Marlena Grković

RE/MAX Izbor nekretnina

Grada Mainza 6
Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska

Favoriti

Share & Compare


Nedavno pogledano

Share & Compare