OfficeOf RE/MAX Elite - Zagreb

RE/MAX Elite

Zagreb


+385 95 3951 518 Prikaži...

Kontaktirajte nas: 

Ime:
*
Ime:
Telefon
E-mail adresa
Komentar
 

RE/MAX Elite

Kninski trg 7
Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska
10000

Follow RE/MAX Elite:

RE/MAX Elite

Naš zagrebački ured RE/MAX Elite svoje je svijetle i ugodne prostorije smjestio na adresi Vrbik 7

Ured RE/MAX Elite specijaliziran je za posredovanje u kupoprodaji i najmu/zakupu stambenih i poslovnih nekretnina. Usko surađujemo sa svim RE/MAX uredima iz Hrvatske te nekoliko puta godišnje sudjelujemo u organiziranim susretima s agentima iz drugih ureda.
Suradnjom s nama, zapravo surađujete sa sustavom koji djeluje u 95 zemalja svijeta uz iskustvo dugo 42 godine. Samo u Hrvatskoj, vašim će se slučajem baviti 100-tinjak agenata čija međusobna suradnja rezultira natprosječnom brzinom realizacije.
Osim primarnog cilja pružanja vrhunskih usluga na već spomenutom polju kupoprodaje i najma/zakupa nekretnina, želimo da, kad pomislite na nekretnine, pomislite na nas, jer mi smo itekako svjesni da svaki dobro odrađen posao generira nove preporuke zadovoljnih klijenata i širi mrežu naših kontakata.
I, za kraj, izdvajamo geslo kojim se vodi velika većina naših agenata da "ovo nije posao koji se radi, nego se živi", jer izuzetno smo svjesni da mi ovdje ne odrađujemo nekakav suhoparni posao nego aktivno sudjelujemo u kreiranju budućnosti svojih klijenata od kojih mnogi samo jednom u životu čine tako veliki korak kao što je kupnja ili prodaja nekretnine, dijelimo njihove brige i strepnje, pružamo im potporu i razumijevanje te smo im stoga na usluzi 24 sata dnevno.