Kuće, apartmani i zemljišta Marčana


Marčana je mjesto smješteno u Istri. Ova prirodna ljepota privući će svakoga da kupi ili unajmi nekretninu, poslovni prostor ili zemljište.

Cijene nekretnina u prosjeku se kreću od 30.000 eura do 500.000 eura. Za cijenu od 30.000 eura dobit ćete prosjećnu obiteljsku kuću, dok ćete za cijenu od 500.000 eura ili više dobiti pravu kamenu vilu s bazenom.

Građevinska zemljišta prodaju se po cijeni od 10.000 eura do 300.000 eura, a odlična su za izgradnju kuće ili poslovnog prostora.
Ponuda nekretnina je zaista široka, a na vama je da odlučite koji stan, kuću, poslovni prostor ili zemljište želite kupiti ili iznajmiti.


Mjesta u okolici Marčane: Bale, Banjole, Barban, Brtonigla, Buje, Buzet, Cerovlje, Fažana, Gračišće, Grožnjan, Kanfanar, Karojba, Kaštelir-Labinci, Kršan, Ližnjan, Lupoglav, Motovun, Oprtalj-Portole, Pazin, Peroj, Pićan, Premantura, Rabac, Raša, Savudrija, Sveta Nedelja, Sveti Lovreč, Sveti Petar u šumi, Svetvinčenat, Tinjan, Višnjan, Vižinada, Žminj, Lovran, Opatija, Rovinj, Vrsar, Pula i Medulin.

Pogledajte Remax ponudu kuća, stanova, apartmana i zemljišta u Marčani:

Stambene nekretnine za prodaju Marčana

Kuće za prodaju Marčana
Stanovi i apartmani za prodaju Marčana
Zemljišta za prodaju Marčana