Deset razloga zašto investirati u Remax franšizu

ured

3. Prednost tehnologije

RE/MAX je od osnutka bio predvodnik korištenja tehnologije u svijetu nekretnina i jedna od prvih franšiznih mreža za prodaju nekretnina koja je shvatila prednost interneta. Kupci i prodavatelji nekretnina koji posjete stranicu remax.com mogu u samo nekoliko 'klikova' pogledati ponudu nekretnina u 90 zemalja svijeta u kojima su otvoreni RE/MAX uredi. Također, stranica remax.hr omogućuje pretraživanje globalne ponude na više stranih jezika i to na jednostavan način, samo odaberete zemlju iz koje želite saznati ponudu i jednostavno pretražujete ponudu.

Internetska stranica remax.com omogućuje posjetiteljima da u svakom trenutku saznaju na kojem se tržištu nalaze uredi i agenti RE/MAX-a. Agente, odnosno posrednike pri kupoprodaju nekretnina možete pronaći na temelju sljedećih kriterija: jezika kojima agent govori, njegovoj specijalnosti, hobijima te društvenim aktivnostima u koje je agent uključen.

S druge strane stranica RE/MAX Mainstreet je 'online' zajednica namijenjena vlasnicima ureda putem koje vlasnici ureda komuniciraju jedni s drugima te šalju upite svom regionalnom uredu ili izravno RE/MAX International središnjici. Svi upiti i zahtjevi potencijalnih klijenata i kupaca distribuiraju se putem interneta.